Volkswagen Caddy 2004-2010 Praguri Carmos V1 (2 buc, otel inoxidabil)

Numărul articolului: car0220
5/5 Voturi: 9
pret 80 RON
✅ În stoc
-
+

Caracteristici Praguri Carmos V1 (2 buc, oțel inoxidabil) Pentru Volkswagen Caddy 2004-2010

data plecării 30.03.2023
Producător Carmos
O tara Curcan
Material Oțel inoxidabil
tip de instalatie Adeziv de film
Echipamente 2 suprapuneri
Culoare principală Crom
Cod furnizor car0220
Categorie
Dimensiuni și greutatea cutiei
LungimeLăţimeÎnălţimeGreutate
601431

Recenzii Praguri Carmos V1 (2 buc, oțel inoxidabil) Pentru Volkswagen Caddy 2004-2010

Comentariul tău va fi primul
Lasă un comentariu la acest produs!

Reglajul pragului pe care îl oferim clienților noștri constă din patru suprapuneri, care sunt potrivite în mod ideal pentru camioneta compactă VW Caddy din punct de vedere al geometriei.

Reglaj prag: caracteristici cheie

  • Se disting prin cea mai bună calitate din această categorie de preț și chiar depășesc omologii mai scumpi din acest indicator.
  • Au un aspect elegant care va satisface gustul celui mai pretențios estet.
  • Realizat din otel italian de rezistenta sporita pentru utilizare in conditii de influente fizice si chimice intense (rezistent la zgarieturi, chimicale rutiere care se presara pe drum iarna, umezeala etc.).
  • Au o durabilitate excepțională, așa cum demonstrează producătorul turc Omsa oferă o garanție de cinci ani pentru toate produsele sale.
  • Plăcile de rulare din oțel inoxidabil sunt lustruite în oglindă pentru o strălucire atractivă, dar discretă, profunzime de culoare și rezistență suplimentară la coroziune.
  • Produsele sunt montate pe bandă adezivă cu două fețe 3M, care nu are egal în ceea ce privește fiabilitatea și rezistența aderenței la suprafață. Dacă nu aveți încredere în banda adezivă, o puteți instala pe șuruburi autofiletante (există găuri speciale pe suprafața căptușelii) sau lipici-etanșant.

Compania noastră Digital Designs este reprezentantul oficial al mărcii Omsa în Ucraina și pentru toate pragurile de reglare și alte piese de mașină oferim o politică de prețuri care oferă produselor unui producător turc un loc unic pe piața internă. Iar daca gasesti pe undeva acelasi produs mai ieftin, iti vom plati 110% din diferenta fara probleme.

Oferim expedieri angro de mărfuri cu reduceri semnificative. Pentru a obține prețul, vă rugăm să ne scrieți la adresa de e-mail specificată în secțiunea „Contact”.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă