Ornament pentru trapa rezervorului de combustibil, fără logo-ul (Omsa, inox) Volkswagen T5 Transporter 2003-2010

Numărul articolului: 7522071
4.6/5 Voturi: 10
pret 87 RON
⚠️ În stoc, dar se termină
-
+

Caracteristici Ornament pentru trapa rezervorului de combustibil, fără logo-ul (Omsa, inox) pentru Volkswagen T5 Transporter 2003-2010

Data expediere: 30.01.2023
Producător: Omsa Line
Țara: Curcan
Material: Oțel inoxidabil
Tip de instalare: Adeziv de film
Numărul articolului: 7522071
Categoria de produse:

Comentarii Ornament pentru trapa rezervorului de combustibil, fără logo-ul (Omsa, inox) pentru Volkswagen T5 Transporter 2003-2010

Comentariul tău va fi primul
Lasă un comentariu la acest produs!

Este frumos să te uiți la o mașină atunci când oricare dintre detaliile sale aparent nesemnificative stârnește admirație și curiozitate și, cu o privire mai atentă, poartă, de asemenea, o încărcătură informațională și îndeplinește, de asemenea, un scop protector.

Unul dintre aceste elemente ale exteriorului VW (Volkswagen) T5 este trapa rezervorului de combustibil. Pentru a rafina această parte a corpului, care este întotdeauna la vedere, ei efectuează reglarea externă a mașinii și instalează o căptușeală elegantă cu elemente decorative în acest loc. Este un astfel de accesoriu pe care vă oferim să îl cumpărați în magazinul nostru la cel mai mic preț din Ucraina.

Produsul este fabricat pe cele mai moderne echipamente din oțel de cea mai înaltă calitate din lume (italian). Nu se va dezlipi și nu va dispărea în niciun caz.

O astfel de acoperire pentru trapa rezervorului de benzină VW T5 va rafina aspectul microbuzului și se va combina armonios cu alte elemente ale exteriorului corpului.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă